4. ITF Helsinki Midnight Sun Open Kalastajatorpan Tennisklubilla heinäkuussa 2018

ITP – International Tennis Promotion ry järjestää neljännen ITF Helsinki Midnight Sun Open - tennisturnauksen Helsingin Kalastajatorpan Tennisklubilla 24. - 29.7.2018. Kisa on osa kansainvälisen tennisliiton ITF Seniors Circuit turnauskiertuetta.

ITF:n luokituksessa Grade 2 -luokkaan ennätysajassa nostettu turnaus keräsi pelaajia 14 maasta, joista kaukaisimmat Australiasta, Uudesta Seelannista ja Intiasta. Suomi ja muut Itämeren alueen maat ja Keski-Eurooppa olivat myös hyvin edustettuina.

Viime kesän turnaus sai ennätysmäärän medianäkyvyyttä mm koska NHL -legenda Teemu Selänne voitti kansainvälisessä tennisdebyytissään oman luokkansa ( M45 ) ja sijoittui hopealle 4-pelissä Suomen ex Davis Cup -pelaajan Alexander Lindholmin kanssa.

Katso vuoden 2017 kuvakavalkaadi täältä.

Logistiikkayritys Freja Oy on turnauksen nimisponsori. Lue koko tiedote täältä

Muita upeita yhteistyökumppaneitamme ovat mm:

IntrumOsk. Lindroos OyLes Fumées BlanchesLIDLMotonetMPVSportsTecnifibreToyota ItäkeskusKiriprintti GeorgJensenSSTPamplemousse

Hilton Kalastajatorppa on turnauksen päämajoituskumppani, joka tarjoaa pelaajille kisaviikolla majoituksen erikoishintaan. Hiltonin ja muiden hotellien varausehdot ja hinnat löytyvät kisan Fact Sheetistä.

Lisätietoa Facebook-sivuillamme sekä www.midnightsuntennis.fi

Tervetuloa mukaan pelaamaan!