Maailman seniorihuiput kohtasivat Kalastajatorpalla

Neljäs ITF Seniors Tourin Helsinki Midnight Sun by Freja pelattiin huikean hienossa kesähelteessä 24-29.7.2018. Ennätykselliset 215 pelaajaa 20 maasta pelasivat yli 300 ottelua. Mukana oli useita maailmanlistan top10 senioreita. Suomen lisäksi edustettuina olivat mm Australia, Uusi-Seelanti, Venäjä, Itävalta, Saksa, Hollanti, Baltian ja Scandinavian maat. Suomalaisista mukana olivat mm Alexander Lindholm ja Teemu Selänne.

Pelaajille ja yhteistyökumppaneille pidettiin players´ party Hilton Kalastajatorpan terassilla Heikki Sarmannon ja Ilkka Heiskasen luodessa tunnelmaa mahtavassa Suomen kesäillassa. Herkullinen buffet-illallinen päättyi upeaan (Midnight Sun- ) auringon laskuun tyynessä kesäillassa.

Järjestelyt, kentät ja klubiravintolan ruoka saivat pelaajilta ja kumppaneilta varauksettoman kiitoksen ja useat suomalaiset ja ulkomaiset pelaajat lupasivat tulla uudelleen vuoden 2019 kisaan. Hilton Kalastajatorppa tarjosi pelaajille majoituksen erikoishintaan.

Upea joukko vapaaehtoisia senioreita uurasti 24/7 paahtavassa helteessä pelaajia palvellen itseään säästämättä luoden kisalle sympaattista ilmapiiriä. Iso kiitos kaikille!

Pelaajille oli tarjolla hierontaa ja fysikaalista hoitoa sekä kuljetuspalvelut lentoketälle ja kaupungin muihin hotelleihin koko viikon ajan. Pääyhteistyökumppanina oli logistiikkayritys Freja,joka jatkaa myös ensi kesänä nimisponsorina.

Ensi kesän kisa pelataan 23. – 28.7.2019, jotan laittakaahan almanakkaan…

Voit katsoa kesän 2018 kuvasatoa tästä linkistä tai www.midnightsuntennis.fi